sushi restaurant rotterdam centrum
Rotterdam Sushi-Bar Restaurant Sumo.
De Sumo Sushi Bar is een knusse vestiging aan de West Kruiskade in Rotterdam. In deze vestiging kunt u genieten van de All-you-can-eat Sushi lunch en á la carte concepten. Ook beschikt deze vestiging over een succesvolle delivery-service, waarmee we u tot uw voordeur van dienst kunnen zijn van onze Japanse keuken. Openingstijden Prijzen all you can eat. Dagelijks // Sushi Lunch 1200: tot 1600: 1650, p.p. Maandag Zondag // Diner 1600: tot 2200: 2150, p.p. Dagelijks // Sushi Lunch Kinderen van 4 t/m 11 jaar 950., Dagelijks // Sushi Diner Kinderen van 4 t/m 11 jaar 1150., 48 years ago. Designed by K.Y. Copyright Restaurant Sumo 2015.
seo check
MoshiRotterdam.nl Japanese Restaurant Rotterdam.
Op de volgende datums geven wij de sushi workshop.: Zondag 28 januari. Zondag 25 februari. Zondag 25 maart. De aanvangstijdstip is voor elke datum om 1630: uur. Groepsarrangement vanaf 10 personen. Voor grote groepen kunt u kiezen voor onze all in diner of teambuilding workshop. Datum en tijdstip is op afspraak. Moshi Moshi Rotterdam.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Sushi restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum IENS.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Sushi restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum. Sushi restaurants in Rotterdam Rotterdam-Centrum.
SEO Page Optimizer Belgique
iYumi Aziatische Cuisine Restaurant in Rotterdam met overheerlijke Sushi, Bento Box en overige gerechten.
iYumi is het Aziatisch cuisine restaurant in Rotterdam. Stap binnen en geniet in alle sfeer van exclusieve gerechten. Neem een kijkje in ons restaurant met een virtual tour! iYumi Virtual Tour. Exclusiviteit en Verwennerij is ons uitgaanspunt. Laat u smaakpupillen verrassen met onze zelf samengestelde iYumis Specialty Dishes.
Sushi Restaurant Rotterdam Shiki Sushi Lounge.
Vanuit de basis is Shiki Sushi Lounge een restaurant, maar vanuit essentie een business platform waarin ondernemers met een soortgelijke visie en doel elkaar kunnen vinden. Een plek die zich openstelt voor innoverende ideeën en unieke samenwerkingen, met name startendeondernemers die hun eigen stijl van zaken doen hebben ontwikkeld. De ambiance van Shiki heeft een tijdloze en vooruitstrevende karakter die zich kenmerkt met Rotterdam.
Sushi restaurant Rotterdam Shabu Shabu.
Op zoek naar een restaurant met goede sushi in Rotterdam? Kom naar Shabu Shabu, aan de Westblaak 82. Ons restaurant is te vinden in de buurt van de Witte de Withstraat. Na een flinke make-over in de jaren negentig veranderde de straat in een levendige as die het Museumpark en het Maritiem Museum met elkaar verbindt. Het gebied telt vele trendy restaurants en cafés. Het is dus een levendige buurt met potentie. Uitgebreide dessertbuffet met frozen yoghurt. In onze vestiging in Rotterdam Centrum vindt u naast onze Japanse specialiteiten ook een uitgebreid dessertbuffet, zo geniet u van de lekkerste nagerechten.
De 10 beste sushi restaurants in Rotterdam TripAdvisor.
All you can eat zoals zovelen 28/01/2018. Shabu Shabu Rotterdam Centrum. 7 van 25 resultaten. Japans Vis en zeevruchten Sushi Aziatisch Geschikt voor vegetariërs Glutenvrije opties. Weer heerlijk gegeten. De positieve reacties kloppen. Ono Japanese Dining. 8 van 25 resultaten. Japans Vis en zeevruchten Sushi Aziatisch Glutenvrije opties. Japans eten op zn best 14/02/2018. Japanse topper 11/02/2018. Tafels die vanavond beschikbaar zijn! Andere tijden bekijken. Sumo Japanese Sushi Grill Restaurant.
Sushi restaurants in Rotterdam IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Rotterdam /. Sushi restaurants in Rotterdam. Sushi restaurants in Rotterdam. 19 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants.
De Buik van.
De beste Japanse Restaurants uit eten in Rotterdam.
Fine Japanese dining with a great view at the river and Erasmus bridge. Heerlijk Japans restaurant op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam met de beste sashimi en sushi. Sushibar met lopende band en afhalen in het centrum van Rotterdam met ruime keuze uit Sushi, Temaki, Tempura en soepjes.

Contacteer ons