rotterdam ss rotterdam
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Bekijk alle activiteiten. Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.
VPN virtual
Nostalgisch dineren!
Aan boord van het ss Rotterdam gaan jullie genieten van een 3-gangen diner. Prijs: 7900, voor 2 personen. Personaliseer dit cadeau In winkelwagen. op het legendarische ss Rotterdam! Dineren op het ss Rotterdam! Het ss Rotterdam is wel 228 meter lang.
seo
Stoomschip ss Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Rondleidingen op de ss Rotterdam. De ss Rotterdam combineren met een bezoek aan het roemruchte Katendrecht en de nabijgelegen Wilhelminapier? Ga dan voor een Rondleiding Katendrecht onder begeleiding van een ervaren stadsgids. Eten en drinken op het ss Rotterdam. Terras ss Rotterdam.
seo sea sem
Met korting naar het ss Rotterdam.
Volg de rondleidingen over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van onze Shiphosts. Kenmerken van ss Rotterdam. Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Voertuigevenement. SS Rotterdam Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep kinderen Groep volwassenen Familie jong en oud Voertuigevenement.
ss Rotterdam Rotterdam Locaties.nl.
Het ss Rotterdam biedt elke gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de magische skyline van Rotterdam. Het ss Rotterdam verzorgt het plannen, organiseren en uitvoeren van uw inspirerende meeting, meerdaagse congres of onvergetelijke personeelsevenement. Het ss Rotterdam kent prachtige authentieke zalen die zijn voorzien van alle moderne faciliteiten.
Feest: ss Rotterdam 60 jaar RTV Rijnmond.
Koningin Juliana liet precies 60 jaar geleden een champagnefles kapot slaan tegen het ss Rotterdam. Daarmee doopte zij het grootste passagiersschip dat ooit in Nederland is gebouwd. Donderdagmiddag stonden de Vrienden van stoomschip Rotterdam en de eigenaren van het ss Rotterdam stil bij dit historisch moment.
ss Rotterdam Hotel New York by WestCord Official website.
Je bent hier.: Sinds de overname van het ss Rotterdam door WestCord Hotels in 2013, zijn de twee Rotterdamse iconen na jaren eindelijk weer herenigd: het ss Rotterdam voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en Hotel New York voormalig hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn.
ss Rotterdam Rotterdam Tourist Information.
Daarnaast biedt het ss Rotterdam diverse rondleidingen, zoals de Uitwaaien Zwaaien Tour 1 uur en de Rotterdam Compleet Tour 2 uur inclusief audiofoon en extra uitleg door de shiphosts. De tours laten zien wat een groot cruiseschip allemaal in huis heeft en hoe het leven aan boord er vroeger uitzag.
SS Rotterdam in Rotterdam Nederland escapetalk.nl.
Geniet in de bijzondere restaurants en bars: de Club Room, het Lido, het Lido terras, de Captains Lounge, de Ocean Bar. Als u meer van het schip wilt zien zoals bijvoorbeeld de brug of de machinekamer, boek dan een rondleiding. The start of new memories! 3e Katendrechtsehoofd 25. 3072 AM, Rotterdam.
Bushalte SS Rotterdam, Rotterdam 9292.nl.
Bushalte SS Rotterdam, Rotterdam. Bushalte SS Rotterdam, Rotterdam. De vertrektijden zijn momenteel niet beschikbaar. Omgeving Toon op kaart: SS Rotterdam. aan het laden. Veerhaven De Rotterdam. veer ss Rotterdam. Naar details pagina Toon op kaart. Naar details pagina Toon op kaart.

Contacteer ons