schip hotel rotterdam
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
De inrichting refereert aan deze tijd en laat zien hoe de eerste passagiers De Rotterdam beleefden. In de jaren vijftig en zestig voer het schip wekelijks tussen Rotterdam en New York. Niet verwonderlijk dus dat ook de Manhattan sfeer vertegenwoordigd is een deel van de kamers aan boord. Gekenmerkt door strak design. De cruise periode wordt eer aan gedaan door de Bahama kamers. Een zonnig love boat gevoel maakt zich meester van je bij het betreden van deze kamers. Het SS Rotterdam is een spectaculair stukje Rotterdamse originaliteit en een bijzondere uitvalsbasis voor een leuk weekendje weg in deze bruisende stad. Rotterdamser dan dit ga je het niet vinden! Prijs vanaf 80 euro per persoon. Check de beschikbaarheid. Locatie van deze accommodatie. Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam.
PageRank
Hotel Rotterdam voordelig overnachten op het water in centrum 50, pp.
Hotel Leeuwarden Fryslân 2018. Vuurtorenloop Vlieland 2018. Here Comes the Summer 2018. At the Watergate. Into the Great Wide Open 2018. Berenloop Terschelling 2018. Overtochten festivals 2018. Eurosonic Noorderslag 2019. 360 tour MPS Cezanne. Terug naar selectie. Overnachten op een unieke locatie in Rotterdam centrum. Kom slapen op het fraaie pasverbouwde hotelschip de Wilhelmina. Het schip ligt op een hele mooie locatie in de Leuvehaven op 5 minuten lopen van het openbaar vervoer.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Scoort hoog op hygiëne Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het ss Rotterdam is een voormalig schip van de Holland-Amerika Lijn, dat kamers naast de haven biedt, in de wijk Katendrecht. De accommodatie is voorzien van 2 restaurants met een open keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes en authentieke scheepshutten. De evenementenhal Ahoy vindt u op minder dan 4 km afstand. De kamers met airconditioning van het ss Rotterdam Hotel en Restaurants zijn ingericht in de stijl van de jaren 50 en hebben thee en koffiefaciliteiten.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Meeting rooms, Arrangementen. Ontdek het schip. Rondleidingen, Combinatietickets, Escape Room. Hotel New York. Verbonden door het verleden. Exclusief op het ss Rotterdam. De allerleukste arrangementen bij het ss Rotterdam. Culinair op het ss Rotterdam. vanaf 2 personen. vanaf 2 personen.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam. Na drie jaar en negen maanden stilgelegen te hebben, vertrok de Rotterdam op 17 juni 2004 aan de tros van een sleepboot uit Freeport naar Gibraltar, waar het op 12 juli 2004 werd afgemeerd.
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Prachtig uitzicht door de patrijspoorten, heerlijk groot bed, uitgebreide keuze bij het ontbijt en vriendelijk personeel. Leuk om met de watertaxi vanaf de SS Rotterdam het centrum in te gaan! Een echte aanrader dit hotel. 1 Bedank Ria B. 1 week geleden beoordeeld. Wat een leuke ervaring! Het was geweldig! Een heerlijk leuke ervaring voor de kinderen. Het was super gezellig, van alles te doen. We zijn bijna het schip niet af geweest.

Contacteer ons