rotterdam cruise hotel
Holland-Amerika Lijn Arrangement Hotel New York by WestCord.
Ontvang bij check in de Heen en Weer wandelkaart én de mini city guide Rotterdam van Lonely Planet! Geniet in de ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet in Hotel New York en op het ss Rotterdam. En ontdek met de Uitwaaien en Zwaaien tour de authentieke dekken van deze voormalige cruise liner.
gdpr may 2018
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Premier Cruises kwam in 2000 echter onverwacht in financiële problemen en op 14 september werd de Rembrandt tijdens een cruise in Halifax Nova Scotia op verzoek van een Amerikaanse investeringsbank aan de ketting gelegd. Nadat de passagiers het schip hadden verlaten werd het op 21 september opgelegd in Freeport. Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie. Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR. Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam.
GOOGLE
ss Rotterdam Hotel en Restaurants Nederland via Hotels.nl.
Een gratis pendeldienst brengt de bezoekers naar de metrohalte Rijnhaven. Vanaf hier heeft men eenvoudig toegang tot het centrum van Rotterdam. De ss Rotterdam Hotel en Restaurants is goed te bereiken met de auto, openbaar vervoer maar ook via het water.
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Bekijk alle gastbeoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Nieuwste beoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Het beste van Rotterdam Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken. Dutch Water Dreams. Kubuswoningen van Architect Piet Blom. Tower of Numbers. Midget Golfbaan Parkhaven. Cruise Terminal Rotterdam.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Meer dan een hotel. Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
cruiseschip als goed hotel. Erg leuk Reizigersbeoordelingen SS Rotterdam TripAdvisor.
Holiday Inn Express Rotterdam. 16 van 55 in Rotterdam. In SS Rotterdam geweest? Deel je ervaringen! Schrijf een beoordeling Foto's' toevoegen. Aanvullende informatie over SS Rotterdam. Adres: 3E Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam, Nederland Voorheen Cruise Hotel. Locatie: Nederland Zuid-Holland Rotterdam.
Cruise Hotel Rotterdam, Nederland Supersaver.
3072 AM, Rotterdam. Ss Rotterdam Hotel Restaurants bevindt zich in Feijenoord in Rotterdam, dicht bij World Port Centre, Euromast en Erasmusbrug. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn Museum Boijmans Van Beuningen en Maritiem Museum. In ss Rotterdam Hotel Restaurants hebben gasten de keuze uit 2 restaurants.

Contacteer ons