hotel de rotterdam schip
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Prachtig uitzicht door de patrijspoorten, heerlijk groot bed, uitgebreide keuze bij het ontbijt en vriendelijk personeel. Leuk om met de watertaxi vanaf de SS Rotterdam het centrum in te gaan! Een echte aanrader dit hotel. 1 Bedank Ria B. 1 week geleden beoordeeld. Wat een leuke ervaring! Het was geweldig! Een heerlijk leuke ervaring voor de kinderen. Het was super gezellig, van alles te doen. We zijn bijna het schip niet af geweest.
beterinlijsten.nl
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het ss Rotterdam is een voormalig schip van de Holland-Amerika Lijn, dat kamers naast de haven biedt, in de wijk Katendrecht. De accommodatie is voorzien van 2 restaurants met een open keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes en authentieke scheepshutten. De evenementenhal Ahoy vindt u op minder dan 4 km afstand. De kamers met airconditioning van het ss Rotterdam Hotel en Restaurants zijn ingericht in de stijl van de jaren 50 en hebben thee en koffiefaciliteiten.
seo for my website
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Meer dan een hotel. Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren! Ocean Bar, Captains Lounge, Lido Terras. Lido, Club Room, High Tea. Meeting rooms, Arrangementen. Ontdek het schip.
https://www.tamarasnails.nl/
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam. Na drie jaar en negen maanden stilgelegen te hebben, vertrok de Rotterdam op 17 juni 2004 aan de tros van een sleepboot uit Freeport naar Gibraltar, waar het op 12 juli 2004 werd afgemeerd.
ss Rotterdam WestCord Hotels.
Home Hotels ss Rotterdam. 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072AM Rotterdam 310102973090 info@ssrotterdam.nl Volg dit hotel op: Facebook Instagram. Overnachten op het meest imposante en prestigieuze schip van Rotterdam: het ss Rotterdam. Dit schip was hét vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Contacteer ons