het ss rotterdam
Nostalgisch dineren!
Aan boord van het ss Rotterdam gaan jullie genieten van een 3-gangen diner. Prijs: 7900, voor 2 personen. Personaliseer dit cadeau In winkelwagen. op het legendarische ss Rotterdam! Dineren op het ss Rotterdam! Het ss Rotterdam is wel 228 meter lang.
Indian
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Betaalwijzen bij dit hotel. PIN ss Rotterdam Hotel en Restaurants behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. ss Rotterdam Hotel en Restaurants behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.
https://www.boatdesign.nl/
SS Rotterdam Rotterdam nieuws.
SS Rotterdam Een feestelijk schip. Je bent hier: Home Bezienswaardigheden SS Rotterdam. Om simpelweg te zeggen dat het een boot is, doet het SS Rotterdam flink tekort. Het is een groot schip, dat heeft dienst gedaan als cruiseschip en waarop nu nog steeds heel veel te beleven is.
Hotel ss Rotterdam in Rotterdam Nederland 8.5 vakantie reviews Zoover.
Zowel het ontbijt als diner was prima! Vanaf de SS Rotterdam heb je een schitterend overzicht over de skyline van Rotterdam en je zit ook in een paar minuten van het centrum. Op het schip is het heerlijk rustig en dat is perfect.
SS Rotterdam Albeda College.
Bekijk in Google Maps. 06 468 63 520. De opleidingen op deze locatie. Gastheer/Gastvrouw op cruiseschip ss Rotterdam bol, niveau 2. Kok op cruiseschip ss Rotterdam bol, niveau 2. Studie Info Punt. Over het mbo. Extra begeleiding tijdens je studie.
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
Maar het waren niet alleen maar trans-Atlantische retourtjes Manhattan voor het SS Rotterdam. In de jaren zestig en zeventig deed het namelijk dienst als luxe cruiseschip. Tegenwoordig is het SS Rotterdam een prachtig gerenoveerd schip waar je niet alleen kunt overnachten maar ook kunt eten, drinken, feesten, trouwen, uitgaan, vergaderen en werken.
ss Rotterdam Restaurant Lido Openingstijden, route en beoordelingen.
Je kunt een vorkje prikken uitstekend combineren met een van de rondleidingen op het ss Rotterdam of zelfs overnachten op de ss Rotterdam! Club Room en de Ocean Bar op het ss Rotterdam. Je kunt op het ss Rotterdam op nog meer plekken terecht om een hapje te eten.
Escape Room ss Rotterdam Reviews, Ervaringen, Adres en Prijzen.
Op een plek waar je als bezoeker normaal gesproken niet komt, duik je nu in de geschiedenis van het schip om de geheimen van de kapitein te ontrafelen. De escape room aan boord van het ss Rotterdam bestaat uit twee identieke ruimtes.
Best Price on ss Rotterdam Hotel in Rotterdam Reviews!
Experiences on Agoda. Because your room is just the beginning. South-Holland Province Hotels. ss Rotterdam Hotel. not more programs. 1 Select loyalty program. Loyalty Program A Loyalty Program B. In the menu, click PointsMAX and select your favorite loyalty program.
ss Rotterdam.
Verder beschikt het ss Rotterdam over twee bars en twee restaurants. Geniet van een diner in de Club Room, borrel in de Captains Lounge of geniet op het Lido Terras met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam.

Contacteer ons