ss Rotterdam
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. ss Rotterdam Hotel en Restaurants Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants door recente gasten met een 84, beoordeeld.
Getreuer Makelaardij
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Op 12 juni 2013 is het ss Rotterdam officieel overgedragen aan WestCord Hotels, een Nederlands familiebedrijf met 14 mooie hotels in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Garderen, Raalte en op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Met veel trots heeft WestCord Hotels het ss Rotterdam als nieuwe 14e parel toegevoegd aan de WestCord-keten.
SEO
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Wij verbleven 1 nacht aan boord van de ss Rotterdam met vrienden. De luxe kajuit was zeer ruim en netjes.Het uitgebreide ontbijt is een prima start van de dag. Wij hebben ook genoten van het diner in het Lido s avonds.
graziel.com
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Bekijk alle activiteiten. Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Plaats jouw foto van of op het ss Rotterdam op Instagram met hashtag newmemories en wie weet plaatsen wij jouw foto uiteraard met vermelding op het officiële ss Rotterdam Instagram account! The Start Of New Memories. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR.
Slapen ss Rotterdam.
Vanaf 12 jaar. 3 12 jaar. Je bent hier.: ss Rotterdam op Facebook. Niet alle nieuwtjes en acties halen onze website, maar onze Facebook wordt dagelijks geüpdatet! Like onze pagina en mis niks van het ss Rotterdam. ss Rotterdam op Facebook.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Contacteer ons