de ss rotterdam
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR.
SEO
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
google backlink check
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Na reservering kunt u alle gegevens van de accommodatie inclusief telefoonnummer en adres vinden in uw reserveringsbevestiging en uw account. ss Rotterdam Hotel en Restaurants Reserveer nu. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants door recente gasten met een 84, beoordeeld.
GDPR
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander. Bekijk de winkel.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Plaats jouw foto van of op het ss Rotterdam op Instagram met hashtag newmemories en wie weet plaatsen wij jouw foto uiteraard met vermelding op het officiële ss Rotterdam Instagram account! The Start Of New Memories. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.
Slapen ss Rotterdam.
Je bent hier.: Reserveer een kamer op het ss Rotterdam. Vanaf 12 jaar. 3 12 jaar. Droom weg in de jaren 50. Slapen op het ss Rotterdam. Benieuwd hoe de gasten in 1959 de eerste overtocht naar New York beleefden?
Eten ss Rotterdam.
Méér ss Rotterdam. Voor en na het eten. Naast een gezellig etentje nog wat langer vertoeven op het schip? Ontdek het ss Rotterdam dan met een rondleiding en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de authentieke zalen.
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Wij verbleven 1 nacht aan boord van de ss Rotterdam met vrienden. De luxe kajuit was zeer ruim en netjes.Het uitgebreide ontbijt is een prima start van de dag. Wij hebben ook genoten van het diner in het Lido s avonds.

Contacteer ons