ss rotterdam wikipedia
Ss Rotterdam van passagiersschip tot toeristische trekpleister Attractieparken.
De ss Rotterdam als toeristische trekpleister is ook goed voor de regio Rotterdam. Naast werkgelegenheid in de Horeca-branche biedt de ss Rotterdam jaarlijks aan 300 leerlingen een stageplaats. Ook voor mensen die als vrijwilliger een zinvolle tijdsbesteding willen hebben, biedt de ss Rotterdam plaats.
Groningen
Geschiedenis ss Rotterdam.
ss Rotterdam en Hotel New York herenigd! Sinds de overname van het ss Rotterdam door WestCord Hotels zijn de twee Rotterdamse iconen na járen weer samen: het ss Rotterdam voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn HAL en Hotel New York voormalig hoofdkantoor van de HAL.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Vaarwel SS Rotterdam in Beeld en Geluid Version: 0.28.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Ontdek de vele verhalen van La" Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Reserveer een kamer op het ss Rotterdam.
Rotterdam schip, 1908 Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Holland-Amerika Lijn, kaart van de SS Rotterdam IV, rond 1920. Harland Wolff Ltd. In de vaart genomen. Door Holland America Line HAL Rotterdam. Gesloopt, Rotterdam Hendrik-Ido Ambacht 1940. 520, 2de kl.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Moscoviter, SS Rotterdam. De thriller van de terugkeer, Schiedam, 2008, ISBN 9789077075760. In totaal waren er sinds de jaren negentig een twintigtal incidenten. Zie Rapport Aedes, pp. Zie de categorie Rotterdam ship, 1959 van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. 51 53 52 NB, 4 28 27 OL. Schip gebouwd in Nederland. Schip geregistreerd in Nederland. Schip op naam. WikipediaLokale: afbeelding anders dan op Wikidata. WikipediaCommonscat: met lokaal andere link dan op Wikidata. WikipediaCoördinaten: op Wikidata. WikipediaPagina's: die ISBN magische links gebruiken. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 10 aug 2017 om 0640. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.,
Holland-Amerika Lijn Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Holland America Line. Motto of slagzin. A signature of excellence. Carnival Corporation plc. Stein Kruse CEO. De Holland-Amerika Lijn HAL; Engels: Holland America Line is een cruisemaatschappij en een dochteronderneming van Carnival Corporation plc, de grootste cruisevaartonderneming ter wereld. Het bedrijf is gevestigd in de Amerikaanse stad Seattle. De Holland-Amerika Lijn was van oorsprong een Nederlandse maatschappij die een scheepvaartverbinding onderhield tussen Nederland en de Verenigde Staten. Het bedrijf had als thuisbasis de haven van Rotterdam.
Rotterdam schip, 1997 Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. De Rotterdam VI voor anker in Split 2011., 14 januari 1995. 3 juni 1996. 23 december 1996. Door prinses Margriet. op 9 december 1997. in Fort Lauderdale. In de vaart genomen.
Het SS Rotterdam, de Titanic van Woonbron.
Het was maar goed dat het schip vast lag want de echte storm brak toen uit. SS Rotterdam foto: Jakub Bogucki op Wikipedia. Woonbron het schip in. Voor de woningcorporatie Woonbron begonnen toen namelijk de problemen. Het was begonnen als een bescheiden plan.

Contacteer ons