rotterdam brug
Erasmusbrug Rotterdam Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Vlakbij het Centrum van Rotterdam ligt de Erasmusbrug die de noord en zuid Oever met elkaar verbindt. De bijzondere brug, ook wel De Zwaan genoemd, is in 1996 gebouwd. De brug vormt een belangrijke verbinding tussen het centrum van Rotterdam en de kop van Zuid.
graziel.com
Bruggen in Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
De brug die in 1965 geopend werd door koningin Juliana, biedt een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam waaronder het Feyenoordstadion. De Hef, een Rijksmonument en een icoon van Rotterdam, is een voormalige spoorweghefbrug uit 1927 die het Noordereiland verbindt met de wijk Feijenoord.
testing
Erasmusbrug Bezienswaardigheden Rotterdam CitySpotters. tiqets-logotype-color. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Iedereen die in Rotterdam komt zal m zien, de Erasmusbrug. Waarom de brug de bijnaam De" Zwaan" heeft gekregen wordt meteen duidelijk zodra je de brug ziet. Fiets of wandel over de brug en bewonder het prachtige uitzicht op architectuurstad Rotterdam!
https://www.tamarasnails.nl/
Erasmusbrug Holland.com.
De Erasmusbrug is een sterk staaltje architectuur en een must-see voor elke reiziger die Rotterdam bezoekt. De brug en de omgeving hebben nieuwsgierige bezoekers veel te bieden, van het historische Delfshaven tot de futuristische Kop van Zuid met haar wolkenkrabbers, Hotel New York en het Nederlands Fotomuseum.
CategorieBrug: in Rotterdam Wikipedia.
Infrastructuur in Rotterdam. Brug in Zuid-Holland. Brug in Rotterdam. De categorie Brug in Rotterdam biedt een overzicht van artikelen over Rotterdamse bruggen. Hulpmiddelen: Alle categorieën Toon bovenliggende categorieboom png / svg Toon onderliggende categorieboom png / svg Zoek artikelen met CatScan.
Erasmusbrug Wikipedia.
Bruggen van Rotterdam Achterhavenbrug Admiraliteitsbrug André van der Louwbrug Beukelsbrug Binnenhavenbrug Boerengatbrug Boezembrug Botlekbrug Van Brienenoordbrug Calandbrug Dintelhavenbrug Doenbrug Erasmusbrug Giessenbrug Groenewegbrug Grote Wijnbrug De Hef Hofpleinlijnviaduct Hoge brug Overschie Jan Kuitenbrug Kandelaarbrug Koninginnebrug Lage Erfbrug Lodewijk Pincoffsbrug Maasbruggen Mathenesserbrug Nassaubrug Nieuwe Leuvebrug Noorderbrug Oostbrug Piekbrug Pieter de Hoochbrug Prinses Irenebrug Puntbrug Rederijbrug Regentessebrug Rijnhavenbrug Rolbrug Spaanse Brug Spanjaardsbrug Spoorbrug Delfshavense Schie Spoorweghavenbrug Suurhoffbrug Willemsbrug.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Erasmusbrug Rotterdam Info toeristische info / VVV.
De hangbrug over de Maas heeft een 139 meter hoge stalen pyloon, die met 40 tuien is gemonteerd. Door de vorm van de pyloon kreeg de brug de bijnaam De Zwaan. De Erasmusbrug is hét icoon van de stad Rotterdam.
Erasmusbrug Rotterdam Informatie, route en beoordelingen.
De adembenemende Erasmusbrug is het belangrijkste symbool van Rotterdam. Deze brug in moet je absoluut gezien hebben als je Rotterdam bezoekt! De Erasmusbrug is een hangbrug aan kabels, die de noord en zuidoever van de Maas met een 808 meter lang brugdek verbindt.

Contacteer ons