little v rotterdam rotterdam
Little V in Rotterdam Eet.nu.
Sinds ik wist dat er in Rotterdam een Vietnamees restaurant kwam, was ik heel erg benieuwd hoe het zou smaken en zijn. Vandaag ben ik met mijn vriendin samen naar Little V gegaan. Wij hebben samen een Papaja Salade varkenvlees met garnalen en een 2 gangen menu genomen voor 2 personen.
SEO
1150, Euro ipv 2395, 2-gangen verrassingsmenu bij Little V, Vietnamees restaurant in Rotterdam. Verrassend Vietnamees! Little V Groupon.
Groupon geeft je de kans om deze keuken te ontdekken met een 2gangen verrassingsmenu voor minder dan de helft van de prijs Little V is een Vietnamees restaurant gelegen in het centrum van Rotterdam, tegenover de Laurenskerk. In de zomermaanden kan er gezellig op het terras worden gegeten.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Little V Startpagina Rotterdam Menu, prijzen, beoordelingen van restaurant Facebook.
Op 23 februari 2018 zijn wij met een gezelschap van 9 personen bij Little V in Rotterdam wezen eten voor het vieren van mijn vriend zijn 30e verjaardag. Het ging om een SURPRISE etentje en dit is ook meerdere malen telefonisc h doorgegeve n.
Little V, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Maritiem Museum. Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van Little V. Populaire keukens in Rotterdam. Café restaurants in Rotterdam. Chinees restaurants in Rotterdam. Frans restaurants in Rotterdam. Glutenvrije restaurants in Rotterdam. Italiaans restaurants in Rotterdam.
Little V Vietnamees Restaurant.
Little V staat voor Little Vietnam. Maar de V staat ook voor Verrassing. Dus: wil je de verrassende keuken van Vietnam ontdekken, dan ga je naar Vietnamees Restaurant Little V. Je bent welkom in een van onze restaurants, in Den Haag en Rotterdam.
De Buik van.
Little V in Rotterdam Menu, openingsuren, adres, fotos van restaurant.
Dit geeft het gevoel dat je niet op je gemak zit. Datum van de maaltijd: 3-feb.-2018. Little V vind ik qua sfeer en inrichting een van de leukste restaurants in Rotterdam. Afhankelijk van wat je besteld is het eten goed.
Nog een keer het menu Picture of Little V, Rotterdam TripAdvisor.
Nog een keer het menu Picture of Little V, Rotterdam. South Holland Province. Little V Pictures. Photo: Nog een keer het menu. From Review: Ja waant je in Vietman of Little V. See all 512 reviews. 32 of 1034, Restaurants in Rotterdam.

Contacteer ons