stad rotterdam schip
Stad Rotterdam Vlootschouw.
Arie Jonkman Fotografie. MTS Stad Rotterdam. Print zonder leveranciers Print met leveranciers. Elanja Scheepvaart B.V. Veka Shipbuilding B.V, Werkendam. Caterpillar 3512 C DI-TA electronic, 1350 kW/1836 pk, 1600 rpm. VEKA Shipbuilding B.V. Levering compleet schip Bekijk de website. Overvliet Assurantiemakelaars B.V.
graziel.com
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
natuurlijktafelen.nl
Slapen ss Rotterdam.
Voor en na het slapen. Een verblijf aan boord van het ss Rotterdam is pas echt compleet als je het hele schip hebt verkend met al haar mogelijkheden. Of het nu gaat om een ontbijt, lunch of diner of je het schip hebt ontdekt met een rondleiding; alles is mogelijk!
bureau kopen
ss Rotterdam by WestCord Officiƫle website.
Meer dan een hotel. Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren! Ocean Bar, Captains Lounge, Lido Terras. Lido, Club Room, High Tea. Meeting rooms, Arrangementen. Ontdek het schip.
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Leuke unieke plek voor overnachting Grote rondleiding over hele schip erg leuk. Ligging van het hotel. Vriendelijkheid van het personeel. Verschillende bezienswaardigheden heel goed te bereiken met o.a. watertaxi niet goedkoop als je met veel personen gaat en meerdere keren van gebruik wil maken. Matrassen waren uitstekend. De juiste accommodatie nog niet gevonden? We hebben accommodaties zoals ss Rotterdam Hotel en Restaurants gevonden die andere gasten goed vonden. nhow Rotterdam 4-sterrenhotel. nhow Rotterdam" Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie.
Vrienden van stoomschip Rotterdam.
De stichting blijft zich inspannen voor behoud van de cultuurhistorische waarden, die niet mogen lijden onder de commerciƫle exploitatie van het schip. Sinds 15 februari 2010 is de Rotterdam open voor het publiek en vanaf juni 2013 is het schip eigendom van WestCord Hotels.

Contacteer ons