ss cruise rotterdam
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Alle 7 vragen weergeven. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van SS Rotterdam. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden. Vegen om te bevestigen data-required." Richtlijnen voor postings. Wij hebben geslapen in kamer 5002 welk merk bed staat Daar. 10 januari 2017. Antwoorden Alle 5 antwoorden weergeven Alle antwoorden verbergen. Weet je zeker dat je deze vraag wilt verwijderen? Verwijderen Bevestigen Annuleren. Wat is je antwoord? Richtlijnen voor postings. Antwoord van ellinger2016 Gelegenheid beoordeeld. Weet je zeker dat je dit antwoord wilt verwijderen? Verwijderen Bevestigen Annuleren. Niet zo nuttig. 1 2 3. 10 dagen geleden. Neem" vooral een buitenhut." 20 dagen geleden. Vond" super Roomkamer goed.raad het aan voor reizigers." 1 maand geleden. Neem" zeker een buiten" hut" om de echte cruise belevenis te krijgen."
itmg.nl
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Nieuwste beoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Het beste van Rotterdam Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken. Dutch Water Dreams. Kubuswoningen van Architect Piet Blom. Tower of Numbers. Midget Golfbaan Parkhaven. Cruise Terminal Rotterdam.
SEO Search Engine Optimization
ss Rotterdam by WestCord Officiƫle website.
Ontdek de vele verhalen van La" Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Reserveer een kamer op het ss Rotterdam.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Premier Cruises kwam in 2000 echter onverwacht in financiƫle problemen en op 14 september werd de Rembrandt tijdens een cruise in Halifax Nova Scotia op verzoek van een Amerikaanse investeringsbank aan de ketting gelegd. Nadat de passagiers het schip hadden verlaten werd het op 21 september opgelegd in Freeport. Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie. Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV.
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je ook overnachten in het hotel aan boord van het ss Rotterdam. Er zijn verschillende themakamers waarin je je op een cruise om de wereld in de jaren vijftig waant.

Contacteer ons