cruise hotel rotterdam
Cruise Hotel Rotterdam, Nederland Supersaver.
Campanile Hotel Rotterdam Oost. Grand Hotel Central Rotterdam. Hotel Van Walsum. NH Atlanta Rotterdam. Regardz Airport Hotel Rotterdam. The Manhattan Rotterdam. Tulip Inn Rotterdam. A Small Hotel. Best Western Art Hotel. Best Western Art Hotel Rotterdam. Boutique Hotel Quartier du port.
ifta.fr
ss Rotterdam Hotel en Restaurants Nederland via Hotels.nl.
Aanrader om met de water taxi te verplaatsen Vanaf het schip waar je slaapt Rotterdam is een heel mooie imposante levendige stad. Bianca Dorresteijn can Reizigers alleen. 3 februari 2018. Zeer goede service, erg vriendelijk attend en behulpzaam. Matras was te zacht. mijn tip Spido rondvaart Bezoek markthallen Taxiboot. Michelle De Klerk Jonge paren. 25 januari 2018. Netjes, prima verblijf. mijn tip Ik miste een kleine kit met wattenschijfjes wattenstaafjes. 24 januari 2018. unieke ervaring op cruise schip.
graziel.com
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Bekijk alle gastbeoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Nieuwste beoordelingen voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants. Het beste van Rotterdam Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Rotterdam te bekijken. Dutch Water Dreams. Kubuswoningen van Architect Piet Blom. Tower of Numbers. Midget Golfbaan Parkhaven. Cruise Terminal Rotterdam.
SEO
ss Rotterdam by WestCord Officiƫle website.
Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Meer dan een hotel. Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
cruiseschip als goed hotel. Erg leuk Reizigersbeoordelingen SS Rotterdam TripAdvisor.
3E Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam, Nederland Voorheen Cruise Hotel Hotelvoorzieningen. Beoordeeld als nr. 12 van 55 hotels in Rotterdam. Certificaat van uitmuntendheid. 25 juni 2015 beoordeeld. cruiseschip als goed hotel. Midden in de Rotterdamse Haven ligt de SS Rotterdam mooi te wezen.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Premier Cruises kwam in 2000 echter onverwacht in financiƫle problemen en op 14 september werd de Rembrandt tijdens een cruise in Halifax Nova Scotia op verzoek van een Amerikaanse investeringsbank aan de ketting gelegd. Nadat de passagiers het schip hadden verlaten werd het op 21 september opgelegd in Freeport. Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie. Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR. Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam.

Contacteer ons