stoomschip ss rotterdam
Vrienden van stoomschip Rotterdam.
Selecteer een pagina. Welkom op de website van de Vrienden van stoomschip Rotterdam. Sinds 2001 zijn wij actief om de Rotterdam een nieuw leven te geven in de Rotterdamse haven. Het ss Rotterdam kwam in 1959 bij de Holland-Amerika Lijn als vlaggenschip in de vaart.
itmg.nl
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
De voortstuwing van het schip bestaat uit 4 ketels 3 actief, 1 reserve, die stoom leveren aan 3 Parsons stoomturbines: een hogedruk, een middeldruk en een lagedrukturbine, alle gebouwd door de Koninklijke Maatschappij De Schelde te Vlissingen, die elk, door middel van dubbele-reductietandwielkasten en asleidingen, zijn gekoppeld aan twee bronzen, driebladige schroeven met vaste spoed, die samen een vermogen leveren van 35.000 pk met 1355, omwentelingen per minuut. Vanwege deze stoommachines wordt het schip ook wel SS Rotterdam, met SS van stoomschip, genoemd.
online marketing agentur dresden
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
3e Katendrechtse Hoofd 25, Rotterdam. ss Rotterdam: welkom aan boord. Het stoomschip ss Rotterdam is het voormalige cruiseschip van de Holland-America Line HAL dat meer dan 40 jaar lang werd gebruikt om emigranten te vervoeren tussen Rotterdam en New York en voor talloze cruises om de wereld.
online video advertising
Rotterdam schip, 1908 Wikipedia.
2 x 4 cilinder HW 16000 PK. Deze Rotterdam uit 1908 was een stoomschip, het vierde schip van die naam van de Holland-Amerika Lijn. Het schip werd gebouwd bij Harland Wolff Ltd. Het moest de SS Rotterdam III opvolgen, die in 1906 door de HAL werd verkocht.
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Bekijk alle activiteiten. Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Plaats jouw foto van of op het ss Rotterdam op Instagram met hashtag newmemories en wie weet plaatsen wij jouw foto uiteraard met vermelding op het officiële ss Rotterdam Instagram account! The Start Of New Memories. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.
Geschiedenis ss Rotterdam.
Het schip in haar glorietijden en daarna. Het legendarische voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, 228 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog, rijk aan historie en vermaard om zijn cultuurhistorische waarde, het ss Rotterdam. Op de website van Vrienden van Stoomschip Rotterdam leest u alles over de geschiedenis.
Rondleidingen ss Rotterdam by WestCord.
Tour gaat door wanneer er tenminste 8 aanmeldingen zijn. Voor een ultieme Rotterdam ervaring, kun je de Uitwaaien Zwaaien rondleiding reserveren op het ss Rotterdam i.c.m. een ticket voor één van de leukste attracties in Rotterdam. Er zijn verschillende combinaties mogelijk.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.

Contacteer ons