stoomschip de rotterdam
ss Rotterdam Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Haven, natuur strand. Het Stoomschip Rotterdam is de grootste oceaanstomer ooit in Nederland gebouwd. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam sinds 1959 vele wereldzeeën bevaren. Nu ligt het schip permanent aangemeerd in de Maashaven in Rotterdam, bij Katendrecht.
www.manuserrurerieshop.com
Vrienden van stoomschip Rotterdam.
De Stichting behoud stoomschip Rotterdam begon in 2001 een reddingsactie met als resultaat dat het schip sinds 2008 in de Rotterdamse haven ligt afgemeerd. De stichting presenteert zich sinds 2009 als Vrienden van stoomschip Rotterdam. Zij is niet de eigenaar of exploitant van het schip.
sea en seo
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Het stoomschip ss Rotterdam is het voormalige cruiseschip van de Holland-America Line HAL dat meer dan 40 jaar lang werd gebruikt om emigranten te vervoeren tussen Rotterdam en New York en voor talloze cruises om de wereld. Tegenwoordig is het schip een toeristische attractie in Rotterdam en voor iedereen gratis toegankelijk!
goosevpn.com
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
nhow Rotterdam 4-sterrenhotel. nhow Rotterdam" Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. 3 personen kijken momenteel. 86, Heerlijk 4.248 beoordelingen.
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding op het schip voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Miniworld Rotterdam.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La" Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken.
Rotterdam schip, 1908 Wikipedia.
Tijdens de Eerste Wereldoorlog bewerken. Polygoon-journaal uit 1940 over de laatste reis van de SS Rotterdam IV. Het stoomschip heeft tijdens de Eerste Wereldoorlog miljoenen Amerikaanse soldaten vervoerd naar Frankrijk. Het schip heeft ook wapens van Amerika getransporteerd naar Europa, hoewel Nederland niet deelnam aan de Eerste Wereldoorlog.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
De historische plekken aan boord, zoals de machinekamer, de brug en de authentieke zalen zijn echter alleen toegankelijk in combinatie met een rondleiding. Dankzij de prima parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met de watertaxi is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam.

Contacteer ons