dona daria rotterdam
Dona Daria IDEM Rotterdam.
Je bent hier.: Address Gerard Scholtenstraat 129 Rotterdam Nederland. No events in this location. Pinterest Facebook Google Twitter. Geef een reactie. Je email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Naam Email Website. Reactie plaatsen Verwijder formulier Toevoegen.
aqua-viva.be
Dona Daria Rotterdam Startpagina Facebook.
DIA Rozenburg is de nieuwe welzijnsaanbieder in Rozenburg. DIA is een samenwerking van Dona Daria Rotterdam, Inmovement en Avant sanare. Volg DIA op Facebook om niks te missen! Dona Daria Rotterdam heeft het bericht van Zonta Rotterdam aan de Maas gedeeld.
abonnement
Dona Daria Samen werken aan een inclusieve samenleving.
Blijf op hoogte van het laatste nieuws! Meld je aan voor onze nieuwsbrief Please enable Javascript to see the email address. Voor nieuws events volg.: Dona Daria Gerard Scholtenstraat 129, 3035 SJ Rotterdam T: 010 4659296 E: info@donadaria.nl Copyright Donadaria.
https://www.tamarasnails.nl/
Dona Daria Centrum voor Vrouwen en Emancipatie vijfeeuwenmigratie.nl.
Surinaamse Vrouwen Orgaan Rotterdam, Vrouwenhuis Rotterdam met een schat aan ervaring, fuseerden tot hét stedelijke centrum dat zich inzet voor Rotterdamse vrouwen, die ondersteuning willen bij hun emancipatieproces of ontwikkeling. Dona Daria is er vooral voor vrouwen met een niet-Nederlandse achtergrond, die laag zijn opgeleid, soms een taalachterstand hebben, en nog weinig actief zijn in de samenleving.
Sociale kaart Rotterdam Dona Daria Organisatie voor emancipatie, participatie en inclusie vraagstukken.
Dona Daria is hét aanspreekpunt voor professionals, deel-gemeenten, zelforganisaties, vrijwilligers en geïnteresseerden die zich bezighouden met onderwerpen rond emancipatie, participatie en inclusie. Van oudsher organiseren zij cursussen, themabijeenkomsten en workshops voor vrouwen, mannen en jongeren in een achterstandspositie. Sinds 2012 ligt de nadruk van hun werk op de overdracht van hun expertise aan iedereen die werkt met deze doelgroepen. Daarnaast richten ze zich op het versterken van het netwerk van organisaties in Rotterdam en daarbuiten die zich met emancipatie bezighouden en zorgen zij ervoor dat emancipatie op de politieke agenda blijft.
Over Dona Daria.
Daarnaast richten we ons op het versterken van het netwerk van organisaties in Rotterdam en daarbuiten die zich met emancipatie bezighouden en zorgen wij ervoor dat emancipatie op de politieke agenda blijft.Wat emancipatie is? Er zijn veel definities van emancipatie. Bij Dona Daria hanteren we de volgende: emancipatie is zorgen voor dezelfde kansen, evenveel keuzevrijheid en gelijke mogelijkheden voor ontplooiing voor mannen en vrouwen.

Contacteer ons