ss rotterdam ship
FAQ ss Rotterdam by WestCord.
Het schip heet Rotterdam maar om duidelijk te maken dat het hier om een stoomschip gaat gebruikt men de afkorting ss. Er vaart nog steeds een cruiseschip dat ook Rotterdam heet, maar dat is een motorschip: ms Rotterdam dus. Wat kan ik allemaal doen op het ss Rotterdam?
Online training
bol.com ss Rotterdam 9789462490314 Arnout Guns Boeken.
SS Rotterdam, een beknopte scheepsbiografie. 17 februari 2007. Geschreven bij ss Rotterdam. Sinds vandaag in het bezit van dit zeer leuke en mooie boekje over het SS Rotterdam V, het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn gedurende de periode 1959-1998.
survival
ss Rotterdam Hotel and Restaurants 4 Rotterdam, Nederland.
Overnachting Ontbijt Activiteiten. We hebben 4 aanbiedingen samengesteld voor ss Rotterdam Hotel and Restaurants. 4 aanbiedingen in tweepersoons kamer superior. Gratis en onbeperkte Wifi. 2 volwassenen en 1 kind. Bekijk alle faciliteiten van de kamer. tweepersoons kamer superior. Aantal personen per kamer. Voor 2 volwassenen en 1 kind. Gratis en onbeperkte Wifi. Gratis en onbeperkte Wifi. Uitwaaien en zwaaien op een oud cruiseschip in Rotterdam. Continentaal ontbijt buffet. Bezoek aan de boot. Late check-out tot 14u. 1 NACHT 1 KAMER. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor uw aankomst in het hotel. Vanaf 150 voor 2 personen. Culinair weekendje op voormalig cruise ship van de Holland-Amerika Lijn.
seo
Nostalgisch dineren!
Aan boord van het ss Rotterdam gaan jullie genieten van een 3-gangen diner. Prijs: 7900, voor 2 personen. Personaliseer dit cadeau In winkelwagen. op het legendarische ss Rotterdam! Dineren op het ss Rotterdam! Het ss Rotterdam is wel 228 meter lang.
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
Een overnachting in de haven op de historische ss Rotterdam is de ultieme Rotterdam-experience. Als je voet aan boord zet voel je meten dat je onderdeel uitmaakt van een bijzondere geschiedenis. ss Rotterdam voer in de jaren vijftig op de fameuze Holland-Amerika Lijn.
Debacle ss Rotterdam: 230 miljoen NOS.
De Rotterdamse corporatie Woonbron verwacht bijna 230 miljoen te verliezen op de verkoop van het schip de ss Rotterdam. De corporatie had meer dan 256 miljoen geïnvesteerd in de renovatie van het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, maar de corporatie verwacht dat het schip nu nog maar iets meer dan 25 miljoen euro zal opleveren.
De Tenders Rondvaarten door Rotterdam, Personeelsfeesten Bedrijfsuitjes.
Let op prijswijziging van kracht vanaf 01-01-2019. Stadscruises met De Tenders van het SS Rotterdam. Ooit bedoeld om passagiers van het ss Rotterdam naar de wal te vervoeren, kunt u nu met één van. de Tenders de stad beleven zoals u die nog nooit heeft gezien.
ss Rotterdam Rotterdam Locaties.nl.
ss Rotterdam ligt permanent in de Rotterdamse haven en heeft zij volledig uitgeruste ruimtes voor een meeting, een meerdaags congres of een groot personeelsevent. Welkom aan boord! Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.
Hotel in Rotterdam ss Rotterdam trivago.be. trivago. trivago. trivago.
Over ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is met haar 254 moderne hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de fiftiesstyle; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen.
SS Rotterdam met kinderen: slapen op een cool schipje.
De medewerkers van het SS Rotterdam waren ontzettend vriendelijke en gastvrij, de sfeer op het schip was ontspannen en de jaren 50 aankleding hielp ook een handje mee. Het is dat we nog meer van Rotterdam wilden zien, maar ik had nog wel wat uurtjes op het dek kunnen rond hangen.

Contacteer ons