ss hotel rotterdam
Bijzonder overnachten op het stoomschip ss Rotterdam.
In 2008, na verschillende renovaties, arriveerde het ss Rotterdam op haar laatste ligplaats: de Maashaven in Katendrecht. Overnachten op het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam doet tegenwoordig dienst als hotel en wanneer een rondleiding alleen niet genoeg is kan je dus ook gewoon blijven overnachten.
https://www.domotelec.fr/climatisation-pompe-a-chaleur/climatisation-pac-air-air.html
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
In de open keuken kun je zien hoe je maaltijd vers wordt bereid. Het ss Rotterdam Hotel. Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je ook overnachten in het hotel aan boord van het ss Rotterdam.
optimize
SS Rotterdam Hotel Arrangement Rotterdam Nederland Supertrips.
Home / SS Rotterdam Hotel. SS Rotterdam Hotel. SS Rotterdam Hotel. No votes yet. Dit voormalige schip is van de Holland-Amerika Lijn geweest, maar is nu omgetoverd in een bijzondere accommodatie. We hebben het nu over het ss Rotterdam, ook wel La Grande Dame genoemd.
SEO Page Optimizer Belgique
Unieke overnachting op het cruiseschip ss Rotterdam! Holidayguru.nl.
Bekijk hier alle mogelijke data, de verschillende arrangementen en verdere details voor dit geweldige drijvende hotel! Uniek overnachten op de ss Rotterdam. De ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en maakt deel uit van een bijzondere geschiedenis.
ss Rotterdam Hotel, Rotterdam Boek een aanbieding op Agoda.com.
Pattaya, Thailand 2359 hotels. Londen, Verenigd Koninkrijk 5309 hotels. Bali, Indonesië 7333 hotels. Manila, Filipijnen 1061 hotels. Phuket, Thailand 3073 hotels. ss Rotterdam Hotel. 3e Katendrechtsehoofd 25, Feijenoord, Rotterdam, Nederland 3072 AM Bekijk op kaart. op basis van 9 beoordelingen.
ss Rotterdam op Events.nl.
Mini ss Rotterdam opent groots jubileumjaar. Wie houdt het hoofd koel in de Escape Room van ss Rotterdam? Nieuw avontuur voor Hotel New York, ss Rotterdam en Pegasus Events. ss Rotterdam beter bereikbaar door samenwerking Watertaxi Rotterdam. ss Rotterdam op Google Street View.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie. Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR. Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam.
Het stoomschip Rotterdam: slapen op een stuk geschiedenis.
Lange tijd was het lot van het ss Rotterdam onzeker. Tot grote vreugde van veel Rotterdammers kon De Rotterdam naar Rotterdam worden gehaald en sinds 2010 is het schip in gebruik als hotel, restaurant en congrescentrum. Tegenwoordig is het eigendom van WestCord Hotels, dat ook het in de buurt gelegen Hotel New York op de Kop van Zuid in bezit heeft.
Hotel STC KNRM.
STC-KNRM heeft voor haar relaties gekozen voor samenwerking met hotels die in de buurt van ons trainingscentrum gelegen zijn. Relaties die niet over eigen vervoer beschikken kunnen voor 15, per dag meerijden met onze minibus óf per watertaxi worden opgehaald.
Hotel ss Rotterdam in Rotterdam Nederland 8.5 vakantie reviews Zoover.
Hotel ss Rotterdam scoort een 85, uit 10, op basis van 1200 reviews. Acties voor Hotel ss Rotterdam. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Acco informatie toevoegen Print reviews RSS feed. Bezienswaardigheden in Rotterdam. Rotterdam Zoo Diergaarde Blijdorp. Informatie over Rotterdam.

Contacteer ons