scheepvaart en transport college rotterdam
Scheepvaart en Transport College STC Waalhaven YouTube.
Het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor operationele en management functies in de logistieke en transportketen en de procesindustrie. De stap van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs is een grote. Dit betekent immers een nieuwe omgeving, meestal een veel groter gebouw en niet meer die ene vertrouwde leerkracht met wie je de hele dag optrekt.
http://www.rentasalescoach.be/verkooptraining-boost-je-verkoop/
Home STC mbo college.
organiseert STC mbo college van 16.00 tot 20.00 uur een open dag op alle locaties m.u.v. In de Oefenfabriek Simulator kan real-time worden geoefend op alle aspecten van het bedienen en bewaken van de Oefenfabriek. Een prachtig pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam.
testing
Sociale kaart Rotterdam Scheepvaart en Transport College locatie Lloydstraat Rotterdam STC.
De STC-Group is de onderwijs en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. De STC-Group verzorgt praktijkgerichte VMBO, MBO, en Hbo-opleidingen. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. Het Scheepvaart en Transport College beschikt over verschillende locaties in en buiten Rotterdam.
https://www.tamarasnails.nl/
Zeevaart STC mbo college.
Nederlandse reders geven er de voorkeur aan om een groot deel van hun vloot met Nederlanders te bemannen en bieden prima startsalarissen aan en nog betere doorgroei-mogelijkheden. Het STC mbo college is de grootste maritieme opleider van Nederland. Op onze schoollocaties in Rotterdam, Stellendam, Katwijk en Zwolle zet je koers richting een avontuurlijke toekomst op zee.
Lloydstraat Rotterdam Scheepvaart en Transport College STC.
Loop eens binnen. Deze locatie opent een paar keer per jaar haar deuren voor geïnteresseerden. Klik hier voor het overzicht van open dagen en infodagen. 3024 EA Rotterdam. Telefoon: 010 44 86 000. Scheepvaart en Transport College. Over STC Group.
Home Scheepvaart en Transport College STC.
Wij bieden vmbo en mbo-opleidingen voor iedereen die straks aan de slag wil in de dynamische wereld van scheepvaart, transport, procesindustrie of havens. Vanaf 25 augustus 2017 wordt het vmbo-onderwijs aangeboden onder de naam STC vmbo college en het mbo-onderwijs onder het STC mbo college. Of je nu droomt van een carrière aan boord van een schip, achter het stuur van een vrachtwagen of in de cabine van een trein; met een diploma van het STC vmbo college ligt de wereld aan je voeten, en op het STC mbo college volg je een toekomstgerichte opleiding voor de wereld van morgen. Het STC vmbo college heeft twee vestigingen in Rotterdam.
Scheepvaart en Transport College STC-Group.
Over STC Group. Missie en visie. College van Bestuur. Raad van Toezicht. Raad van Advies. Prettige werk en leeromgeving. Deeltijd Maritieme Techniek. STC Group Internationaal. Scheepvaart en Transport College. Lloydstraat 300 3024 EA ROTTERDAM. 3024 EA Rotterdam. Telefoon: 010 44 86 000.
Home STC-Group.
Over STC Group. STC Group is dé verticale onderwijs en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. Daarnaast verzorgt STC Group cursussen en trainingen voor professionals. STC Group is internationaal actief en heeft locaties in binnen en buitenland. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in mainport Rotterdam. STC Group verzorgt aantrekkelijke en op de praktijk gerichte vmbo, mbo, hbo en masteropleidingen. Daarnaast richt de organisatie zich op het uitvoeren van toegepast onderzoek, het verzorgen van trainingen en het uitvoeren van consultancy trajecten in binnen en buitenland. STC vmbo college.
STC-Group Wikipedia.
In Rotterdam bevindt zich het Scheepvaart en Transport College STC. Op deze school worden mbo-opleidingen gegeven voor de transportsector, van kraanmachinist tot maritiem officier. Sinds 2003 is de opleiding hbo-niveau, maritiem officier gevestigd in het gebouw van het STC aan de Lloydstraat.

Contacteer ons