rotterdam ss
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
Maar het waren niet alleen maar trans-Atlantische retourtjes Manhattan voor het SS Rotterdam. In de jaren zestig en zeventig deed het namelijk dienst als luxe cruiseschip. Tegenwoordig is het SS Rotterdam een prachtig gerenoveerd schip waar je niet alleen kunt overnachten maar ook kunt eten, drinken, feesten, trouwen, uitgaan, vergaderen en werken.
https://www.madou-ballonvaarten.be/Default.aspx
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR.
graziel.com
ss Rotterdam by WestCord Officiƫle website.
3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam. SS Rotterdam op Instagram. Jouw eigen foto hier? Plaats jouw foto van of op het ss Rotterdam op Instagram met hashtag newmemories en wie weet plaatsen wij jouw foto uiteraard met vermelding op het officiƫle ss Rotterdam Instagram account!
Backlink
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
We hebben accommodaties zoals ss Rotterdam Hotel en Restaurants gevonden die andere gasten goed vonden. nhow Rotterdam 4-sterrenhotel. nhow Rotterdam" Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad.
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Islamic University of Rotterdam. Hotels in de buurt van Delft University of Technology. Alle restaurants in Rotterdam. Restaurants in de buurt van SS Rotterdam. Alle dingen om te doen in Rotterdam. Activiteiten in de omgeving van SS Rotterdam.

Contacteer ons