ms rotterdam rondleiding
ss Rotterdam DagjeWeg.NL.
Ontdek alle geheimen van de ss Rotterdam tijdens een leuke activiteit, zoals een kunsttour aan boord. De rijke gasten wilden vroeger alleen maar varen in stijl. Bewonder hun mooie wandkleden, beelden en kunstzinnige glaswanden, die prachtig bewaard zijn gebleven. Ook kinderen zijn van harte welkom aan boord. Volg de rondleiding voor kinderen langs de kapiteinshut, de boeg en de hooggelegen brug.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008583/Search%20engines/PPC.aspx
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding op het schip voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Miniworld Rotterdam.
ifta.fr
Rondleiding op de MS Rotterdam HALwandeling: door de winkelsrestaurants, en cafe YouTube.
Rondleiding op MS Rotterdam HAL: op het achterdek met hotwhirlpool Duration: 313. schiedamsglorie 169 views. Rondleiding MS Rotterdam HAL: fotohoek, infobalie en monument Duration: 103. schiedamsglorie 37 views. Rondleiding op MS Rotterdam HAL: kijkje in de hutten met zeezicht Duration: 031.
2016
Rondleiding MS Rotterdam HAL: we gaan aan boord van het schip. YouTube.
Rondleiding op de MS Rotterdam HALwandeling: door de winkelsrestaurants, en cafe Duration: 259. schiedamsglorie 1342, views. 2017 Cruise Noorwegen / MS Rotterdam / Holland America Line Duration: 4221. Crooij 14138, views. Ms Rotterdam in Stormy Weather on The Atlantic Duration: 146.
Rondleidingen ss Rotterdam by WestCord.
Tour gaat door wanneer er tenminste 8 aanmeldingen zijn. Voor een ultieme Rotterdam ervaring, kun je de Uitwaaien Zwaaien rondleiding reserveren op het ss Rotterdam i.c.m. een ticket voor één van de leukste attracties in Rotterdam. Er zijn verschillende combinaties mogelijk.
Rondleiding op MS Rotterdam HAL: kijkje in de hutten met zeezicht YouTube.
Holland America Line ms Rotterdam home Video 3 Duration: 739. Maasdam1993 7235, views. De MS Rotterdam vertrekt naar Noorwegen voor een week vanaf de HAL Terminal Duration: 603. schiedamsglorie 401 views. Rondleiding over de MS Rotterdam, kijkje in en vanuit de bar, restaurant Duration: 107.
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Als je echt bijna alles wilt zien dan is de Rotterdam Compleet Tour de beste keuze. Deze rondleiding heeft alles wat de Uitwaaien Zwaaien Tour te bieden heeft, maar je daalt nu ook diep in het schip af, met daarin het generatorruim, het verdamperruim en het immense ketelruim.

Contacteer ons