De Rotterdam
Media Markt hoofdkantoor nestelt zich in De Rotterdam Dutch IT-channel.
Het toekomstige hoofdkantoor van Media Markt in De Rotterdam wordt voorzien van een nieuwe trap. Kraanbedrijf Nederhoff hijst de trap maandagochtend 6 juni met één van Europas grootste kranen in vijf delen naar de 35e tot 40e verdieping van het iconische gebouw aan de Wilhelminakade te Rotterdam.
seo specialist
DE ROTTERDAM/ 44 Floors.
Met een appartement in 44/floors wordt u eigenaar van een stuk skyline van Rotterdam: fysiek in de aanwezigheid van De Rotterdam, in beleving door het altijd aanwezige uitzicht. De raampartijen van vloer tot plafond zorgen ervoor dat niks u in de weg staat om van het uitzicht te genieten.
domotelec.fr
De Rotterdam O.M.A. Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Zij zegde toe de gemeentelijke diensten die nu op het Marconiplein zijn gevestigd in het gebouw onder te brengen. Op 10 juli 2009 presenteerde de Gemeente Rotterdam en de projectontwikkelaars OVG en MAB vol trots de definitieve plannen van het grootste multi functionele gebouw van Nederland; De Rotterdam.
leemanskredieten.be
De Rotterdam.
OMAs De Rotterdam, G-Star Raw HQ Shenzhen Stock Exchange Have Been Shortlisted for World Architecture Festival Awards in Singapore. June 26th 2014. De Rotterdam Awarded Best Tall Building in Europe by CTBUH. May 3rd 2014. Rotterdam Wird das Manhattan der Niederlande.
De Rotterdam Architectuurgids op Architectuur.ORG.
GROUP A en Jurgen Bey Studio Makkink Bey zijn verantwoordelijk voor het interieur van deze kantoren. De bouw van de De Rotterdam en de huur van de kantoorruimte door de gemeente is omstreden, omdat dit tot een nog grotere leegstand van kantoren in Rotterdam leidt.
De Rotterdam Tours in De Rotterdam.
Tijdens de tours, die starten vanuit Rotterdam Square de Centrale Hal van De Rotterdam, leidt de gids u langs diverse hoogtepunten van De Rotterdam, zoals.: HMB Restaurant op de begane grond in de Centrale Hal; bijna alle gevels zijn van glas, zo krijgt u makkelijk een snelle indruk van dit veelgeprezen nieuwe restaurant.
Handdoekje leggen voor werkplekken in De Rotterdam.
In eerste instantie was de verhuizing van de Marconitorens naar De Rotterdam en naar Het Timmerhuis hét project. Maar toen brak de crisis uit en besloot de gemeente Rotterdam 20 procent te besparen op haar huisvestingsbudget: van 120 miljoen naar 90 miljoen euro per jaar.
Meer gratis. Meer korting. Meer dan 750 keer plezier. Rotterdampas. Rotterdampas.
10x écht Rotterdam. Bekijk het lijstje. Intussen op het blog. Lees meer blogs. Lees reviews en verhalen over Rotterdampasacties. Ontdek meer-tip Verleng de zomer! Hele dagen buiten met de zon op je bol en je voeten in het zand; wat een topzomer!
Spido De Rotterdam Rederij Spido.
Tarieven Volwassenen 2495, Kinderen 2120., Bezoek op één dag onze spectaculaire zeehaven en De Rotterdam, dé eyecatcher in de Rotterdamse skyline. Met dit ticket combineert u een havenrondvaart met Spido en bezoekt u toparchitectuur met De Rotterdam Tours tegen een aantrekkelijke korting.
De Rotterdam Tours rondleidingen in Rem Koolhaas De Rotterdam VVV NL.
Vind een VVV. De Rotterdam Tours rondleidingen in Rem Koolhaas De Rotterdam. De Rotterdam Tours rondleidingen in Rem Koolhaas De Rotterdam. The New York Times plaatste Rotterdam in de top 10 van must-sees in 2014, vooral vanwege de first-class architectuur.

Contacteer ons