de rotterdam in rotterdam
De Rotterdam Rotterdam ABT Ingenieurs in bouwtechniek.
In de conceptfase van het project heeft ABT ook als constructeur meegedacht over de beste draagconstructie voor dit niet alledaagse gebouw. Kijk hier naar een time laps van de realisatie van De Rotterdam. Kijk hier naar een impressie van De Rotterdam.
Mindfulness
De Rotterdam opgeleverd De Architect.
FGH Bank is financier van het project en in totaal zijn er zeven verschillende aannemers betrokken geweest bij de realisatie van De Rotterdam: Züblin Nederland bouwkundig, Roodenburgh Installatie Bedrijf installaties, TGM en Scheldebouw gevel, Kone liften, Eneco warmte/koude installatie en SBB afbouw hotel.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Grootste gebouw Nederland is open: bekijk De Rotterdam van Koolhaas NRC.
Grootste gebouw Nederland is open: bekijk De Rotterdam van Koolhaas. Pim van den Dool. 21 november 2013. De Rotterdam is een nieuwe parel in de Rotterdamse collectie van OMA-ontwerpen, waaronder ook de Kunsthal en het nieuwe Stadskantoor. Foto NRC / Walter Herfst.
De Rotterdam City Rotterdam Stadsgids Rotterdam.
Geniet van de laatste zonnestralen op één van de mooiste terrassen van Rotterdam! Op de zevende verdieping op een hoogte van 30 meter wacht je een royaal terras van Nhow dat uitkijkt op de schitterende skyline van Rotterdam. Rondleiding in De Rotterdam.
De Rotterdam.
De Rotterdam Wikipedia.
Hoogbouw in Nederland Achmeatoren Leeuwarden De Admirant Eindhoven De Rotterdam Rotterdam De Kroon Den Haag Delftse Poort Rotterdam Erasmus MC Rotterdam FIRST Rotterdam Rotterdam Het Strijkijzer Den Haag Hoftoren Den Haag Maastoren Rotterdam Millenniumtoren Rotterdam Ministerietorens VJ en BuZa Den Haag Mondriaantoren Amsterdam Montevideo Rotterdam New Babylon Den Haag New Orleans Rotterdam Prinsenhof Den Haag Sardijntoren Vlissingen The Red Apple Rotterdam Rembrandttoren Amsterdam World Port Center Rotterdam Westpoint Tilburg.
De Rotterdam gebouw Rem Koolhaas Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Zij zegde toe de gemeentelijke diensten die nu op het Marconiplein zijn gevestigd in het gebouw onder te brengen. Op 10 juli 2009 presenteerde de Gemeente Rotterdam en de projectontwikkelaars OVG en MAB vol trots de definitieve plannen van het grootste multi functionele gebouw van Nederland; De Rotterdam.
De Rotterdam gebouw Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Particulieren kunnen zich via De Rotterdam Tours inschrijven voor een Open Tour in het weekend: een 1-uur durende tour door De Rotterdam. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.
Hotel nhow Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Eén van onze topaanbevelingen in Rotterdam. Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en beschikt over een terras op de 7e verdieping en een fitnesscentrum.

Contacteer ons