ss rotterdam wiki
Het SS Rotterdam, de Titanic van Woonbron.
Hiermee blijft het schip behouden voor Rotterdam. Naar aanleiding van de affaire met het SS Rotterdam door Woonbron en een reeks van andere incidenten van mismanagement en fraude bij woningcorporaties, stelde de Tweede Kamer in maart 2012 een parlementaire enquête in naar het functioneren van het stelsel van woningcorporaties.
https://www.beeldenfabriek.nl/illustratie-en-animatie/artist-impressions
Debacle ss Rotterdam: 230 miljoen NOS.
De Rotterdamse corporatie Woonbron verwacht bijna 230 miljoen te verliezen op de verkoop van het schip de ss Rotterdam. De corporatie had meer dan 256 miljoen geïnvesteerd in de renovatie van het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn, maar de corporatie verwacht dat het schip nu nog maar iets meer dan 25 miljoen euro zal opleveren.
job
Ss Rotterdam van passagiersschip tot toeristische trekpleister Attractieparken.
De ss Rotterdam als toeristische trekpleister is ook goed voor de regio Rotterdam. Naast werkgelegenheid in de Horeca-branche biedt de ss Rotterdam jaarlijks aan 300 leerlingen een stageplaats. Ook voor mensen die als vrijwilliger een zinvolle tijdsbesteding willen hebben, biedt de ss Rotterdam plaats.
https://www.tamarasnails.nl/
Rotterdam schip, 1908 Wikipedia.
Nieuw was het volledig met glas afgesloten promenade dek, uniek voor de passagiersschepen die in die tijd de Atlantische Oceaan overstaken. De SS Rotterdam IV maakte haar maiden-trip in 1909 van Rotterdam naar New York. Tijdens een dichte mist botste een kleinere boot tegen een van de schroeven van de SS Rotterdam IV.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR.
Geschiedenis ss Rotterdam.
ss Rotterdam en Hotel New York herenigd! Sinds de overname van het ss Rotterdam door WestCord Hotels zijn de twee Rotterdamse iconen na járen weer samen: het ss Rotterdam voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn HAL en Hotel New York voormalig hoofdkantoor van de HAL.
Rotterdam schip, 1997 Wikipedia.
De Rotterdam vaart onder Nederlandse vlag en heeft als thuishaven Rotterdam. Van 10 tot 11 juni 1998 deed de Rotterdam voor de eerste keer onder grote belangstelling de thuishaven aan. Vanwege de toename van cruises in Noordwest-Europa in de zomermaanden is het schip sindsdien diverse keren in Rotterdam terug geweest.
S.S. Rotterdam De laatste reis Beeld en Geluid Wiki.
Rotterdam De laatste reis. Uit Beeld en Geluid Wiki. Ga naar: navigatie, zoeken. Beschikbaar in archief. Beeld en Geluid. Rotterdam De laatste reis is een documentaire van René Roelofs over de laatste reis van één van de laatste oceaanstomers, het cruiseschip de S.S.

Contacteer ons