ss rotterdam tour
SS ROTTERDAM TOUR 2015 YouTube.
Watch Queue Queue. The next video is starting stop. SS ROTTERDAM TOUR 2015. Jos van Kouwen. Unsubscribe from Jos van Kouwen? Subscribe Subscribed Unsubscribe 543. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist.
Gyproc plaatsen
Arrangementen ss Rotterdam by WestCord.
Arrangementen op het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is een schip met vele mogelijkheden, die aangepast kunnen worden aan specifieke wensen. Van een rondleiding aan boord met aansluitend een diner en overnachting tot een volledig event in een van onze authentieke zalen.
Aanmelden Google
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Prijzen ss Rotterdam. Indien je een Rotterdam Welcome Card koopt krijg je 28% korting op onderstaande prijs van de Seabreeze tour van het SS Rotterdam en op de prijzen van andere attracties en musea in Rotterdam. Rotterdam Compleet Tour. Age onder 4.
Keyboost United Kingdom
Rondleiding SS Rotterdam Lage Prijsgarantie.
Reis terug naar de glorietijd van het grootste, en volgens sommigen beste, Nederlandse passagiersschip tijdens een rondleiding op de SS Rotterdam. Kies voor een bovendekse tour van 1 uur met een bezoek aan de kapiteinshut of een benedendekse tour van 1 uur met een bezoek aan de machinekamer en kom meer te weten over het dagelijkse leven van de bemanning aan boord van dit schip.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Ontdek de vele verhalen van La" Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Reserveer een kamer op het ss Rotterdam.
Rondleidingen ss Rotterdam by WestCord.
Tour gaat door wanneer er tenminste 8 aanmeldingen zijn. Voor een ultieme Rotterdam ervaring, kun je de Uitwaaien Zwaaien rondleiding reserveren op het ss Rotterdam i.c.m. een ticket voor één van de leukste attracties in Rotterdam. Er zijn verschillende combinaties mogelijk.
FAQ ss Rotterdam by WestCord.
Wat kan ik allemaal doen op het ss Rotterdam? Van een kopje koffie drinken tot lunchen, dineren, overnachten, feesten, uitgaan, trouwen, evenementen organiseren, een congres houden en een tour over het schip maken. Wat zijn de check-in en check-out tijden van het hotel?
Combinatietickets ss Rotterdam.
Rondje Rotterdam start en eindigt bij het ss Rotterdam, dus een ideale gelegenheid om deze tour te combineren met een bezoek aan het schip. Een rondleiding op het schip is nog niet inbegrepen bij de prijs voor een Rondje Rotterdam.
ss Rotterdam DagjeWeg.NL.
Rotterdam Compleet Tour. Escaperoom aan boord. De ss Rotterdam heeft zelfs een eigen escaperoom op het D Deck., onderin het schip. Hier was vroeger de koelcel. Volg de aanwijzingen en verzamel alle codes om te kunnen ontsnappen. Maar wees snel: je hebt slechts zestig minuten.

Contacteer ons