ss rotterdam tour
2859 Gecontroleerde Hotelbeoordelingen over SS Rotterdam Booking.com.
Jammer dat je maar een klein deel van de boot kunt bekijken. Je bent verplicht een tour te boeken om iets te kunnen zien. Personeel uitermate vriendelijk. Prima vervoer per watertaxi. Deze heeft aanlegsteiger bij de SS Rotterdam. 9 januari 2017.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Met korting naar het ss Rotterdam.
Volg de rondleidingen over het schip met audiofoon en luister naar de aanwijzingen en scheepsverhalen van onze Shiphosts. Kenmerken van ss Rotterdam. Gezin met kinderen 7 14, Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Voertuigevenement. SS Rotterdam Gezin met kinderen 7 14 Senioren Groep kinderen Groep volwassenen Familie jong en oud Voertuigevenement.
b2b portal
bezoek en rondleiding SS Rotterdam Reizigersbeoordelingen De Rotterdam Steam Ship TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. bezoek en rondleiding SS Rotterdam De Rotterdam Steam Ship. Rotterdam Wat te doen. De Rotterdam Steam Ship. bezoek en rondleiding SS Rotterdam. Beoordeling van De Rotterdam Steam Ship. De Rotterdam Steam Ship. 3e Katendrechtse hoofd 25, 3072 AM Rotterdam, Nederland.
template
Stoomschip ss Rotterdam City Rotterdam Stadsgids.
Rondleidingen op de ss Rotterdam. De ss Rotterdam combineren met een bezoek aan het roemruchte Katendrecht en de nabijgelegen Wilhelminapier? Ga dan voor een Rondleiding Katendrecht onder begeleiding van een ervaren stadsgids. Eten en drinken op het ss Rotterdam. Terras ss Rotterdam.
UK
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Bekijk alle activiteiten. Een mooie herinnering aan uw verblijf op het ss Rotterdam of gewoon een leuk cadeautje voor uw geliefde? Struin gerust eens rond in onze Lynbaan Shop en koop unieke cadeautjes en hebbedingetjes voor jezelf of een ander.
Review Dagje op de SS Rotterdam Mamablogger.
Dus op dit soort dagen is het vaste prik dat we s morgens vroeg in bed op de iPad het Internet afstruinen naar leuke ideeën. En toen kwam Patrick met een goed idee: waarom gaan we niet eens kijken op de SS Rotterdam?
Binnenkijken bij het ss Rotterdam WestCord Hotels.
Even binnenkijken bij het ss Rotterdam? Bekijk hier op je gemak de verschillende 360 foto's' van het schip, de kamers en suites, zalen, restaurants en bars. Gebruik je muis om je door de verschillende ruimtes te begeven, ontdek de kamers en bewonder het ss Rotterdam. Virtual tour ss Rotterdam.
Bijzonder overnachten op het stoomschip ss Rotterdam.
Daarnaast is er de mogelijkheid om de twee rondleidingen te combineren. Elke tour duurt ongeveer één uur. De Uitwaaien en Zwaaien rondleiding is perfect wanneer je met kinderen een bezoek brengt aan de SS Rotterdam. Zij krijgen hierbij een Kapiteins paspoort waar ze allerlei vragen en opdrachten in kunnen maken tijdens de rondleiding, om zo spelenderwijs meer over het schip te leren.
Holland America Line organiseert op 12 november Cruise Tour op SS Rotterdam Cruisereiziger.
Holland America Line organiseert op 12 november Cruise Tour op SS Rotterdam. Door Marco, op 11 oktober 2016. Twijfel je nog of cruisen iets voor je is? Holland America Line organiseert op zaterdag 12 november aan boord van het SS Rotterdam in Rotterdam de Holland America Line Cruise Tour.
ss Rotterdam Hotel and Restaurants 4 Rotterdam, Nederland.
Overnachting Ontbijt Activiteiten. We hebben 4 aanbiedingen samengesteld voor ss Rotterdam Hotel and Restaurants. 4 aanbiedingen in tweepersoons kamer superior. Gratis en onbeperkte Wifi. 2 volwassenen en 1 kind. Bekijk alle faciliteiten van de kamer. tweepersoons kamer superior. Aantal personen per kamer. Voor 2 volwassenen en 1 kind. Gratis en onbeperkte Wifi. Gratis en onbeperkte Wifi. Uitwaaien en zwaaien op een oud cruiseschip in Rotterdam. Continentaal ontbijt buffet. Bezoek aan de boot. Late check-out tot 14u. 1 NACHT 1 KAMER. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor uw aankomst in het hotel. Vanaf 150 voor 2 personen. Culinair weekendje op voormalig cruise ship van de Holland-Amerika Lijn. Continentaal ontbijt buffet. Diner 3 gangen. 1 NACHT 1 KAMER. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor uw aankomst in het hotel. Vanaf 202 voor 2 personen. Romantisch genieten met culinair diner op schip in Rotterdam. Continentaal ontbijt buffet. Diner 3 gangen. Late check-out tot 14u. 1 NACHT 1 KAMER. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor uw aankomst in het hotel. Vanaf 230 voor 2 personen. Ontdek het prachtige Rotterdam vanuit voormalig cruiseschip vanaf 2 nachten. Continentaal ontbijt buffet. Bezoek aan de boot met de Uitwaaien en Zwaaien tour.

Contacteer ons