hotel ss rotterdam ship
SS Rotterdam Rotterdam, Nederland foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Uniek hotel op een unieke locatie. Bijzonder hotel met mooie kamers! Prachtig uitzicht door de patrijspoorten, heerlijk groot bed, uitgebreide keuze bij het ontbijt en vriendelijk personeel. Leuk om met de watertaxi vanaf de SS Rotterdam het centrum in te gaan!
beterinlijsten.nl
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
Het SS Rotterdam is een spectaculair stukje Rotterdamse originaliteit en een bijzondere uitvalsbasis voor een leuk weekendje weg in deze bruisende stad. Rotterdamser dan dit ga je het niet vinden! Prijs vanaf 80 euro per persoon. Check de beschikbaarheid. Locatie van deze accommodatie. Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam.
graziel.com
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
9.0 De Rotterdam Steam Ship: slechts 1 minuut verwijderd! 60 m te voet. Reizigersfoto van Rotterdam door Leo. 28 juni 2016. Verzeker uzelf van een geweldige prijs voor ss Rotterdam Hotel en Restaurants door recente gasten met een 84, beoordeeld.
Funda
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
In de open keuken kun je zien hoe je maaltijd vers wordt bereid. Het ss Rotterdam Hotel. Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je ook overnachten in het hotel aan boord van het ss Rotterdam.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
Het unieke ss Rotterdam Hotel en Restaurants bevindt zich in het voormalige, luxe cruiseschip ss Rotterdam dat nu een permanente ligplaats in de haven van Rotterdam heeft. Dit schip heeft van 1959 tot 2000 vele wereldreizen gemaakt en was het meest prestigieuze vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
Slapen ss Rotterdam.
Dreaming of new memories. Een wereldklasse hotel op het water. Unieke historische locatie. Binnen 2 minuten geboekt. Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Je bent hier.: Reserveer een kamer op het ss Rotterdam. Vanaf 12 jaar.
ss Rotterdam by WestCord Officiƫle website.
Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Meer dan een hotel. Bij het ss Rotterdam kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar het is ook een uitstekende locatie om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren!
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Na talloze geruchten en problemen deed de investeringsbank het schip op 1 mei 2003 over aan RDM BV, een vennootschap van bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuyzen, die het schip onderbracht in een afzonderlijke vennootschap: ss Rotterdam BV. Het benodigde bedrag, de schrootwaarde van vijf miljoen euro, werd voorgefinancierd door het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam GHR. Doel was het schip te verbouwen tot drijvend hotel, restaurant, congrescentrum en casino in Rotterdam.
Eten ss Rotterdam.
Wie zijn wij? 3000 CA Rotterdam. 3e Katendrechtsehoofd 25. 3072 AM Rotterdam. 31010 297 30 90. 2018 ss Rotterdam Alle rechten voorbehouden By WestCord. Lido Lunch diner. Club Room Diner. Ontdek het schip. Wie zijn wij? In de media. Hotel New York.
Nostalgisch hotel cruiseschip SS" Rotterdam" Reizigersbeoordelingen De Rotterdam Steam Ship TripAdvisor.
Nostalgisch hotel cruiseschip SS" De Rotterdam Steam Ship. Rotterdam Wat te doen. De Rotterdam Steam Ship. Nostalgisch hotel cruiseschip SS" Rotterdam." Beoordeling van De Rotterdam Steam Ship. De Rotterdam Steam Ship. 3e Katendrechtse hoofd 25, 3072 AM Rotterdam, Nederland. 31 900 3376883.

Contacteer ons