hotel america rotterdam
Hotel New York Nederland Rotterdam Booking.com.
Mainport Design Hotel 5-sterrenhotel. Mainport Design Hotel" Het luxe 5-sterrenhotel Mainport Design Hotel ligt aan de oever van de Maas in het centrum van Rotterdam en biedt gratis WiFi en gratis toegang tot de Spa Haven en Wellnessclub H20, die een overdekt.
beterinlijsten.nl
Hotel New York Rotterdam Wikipedia.
Hotel New York. Het oude NASM Hotel NewYork: uit de 19e eeuw. Hotel New York, met daarachter Montevideo. Het Hotel New York op de Wilhelminapier in Rotterdam is een hotel, gevestigd in het voormalige directiegebouw van de Holland-Amerika Lijn H.A.L.
graziel.com
Home Hotel New York Rotterdam Official website by WestCord.
Meer dan een hotel. Hotel New York is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn op de Kop van Zuid in Rotterdam. Waar vroeger duizenden landverhuizers vol hoop op een beter leven vertrokken naar Noord-Amerika, komen gasten tegenwoordig in een bijzondere sfeer overnachten, eten, drinken, trouwen, vergaderen en feesten.
provider internet
Hotel New York Rotterdam.
Twee Rotterdamse iconen. ss Rotterdam en Hotel New York herenigd! Sinds het ss Rotterdam bij WestCord Hotels is gaan horen zijn de twee Rotterdamse iconen na járen weer samen: het ss Rotterdam voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn HAL en Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van de HAL.
Hotel New York, Rotterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Hotel New York is de ontmoetingspkek voor Rotterdam. Een erg gezellige plek om iets te drinken of te eten, samen met de familie of met vrienden. Je bent er altijd welkom en de keuken is de hele dag open. Wel reserveren want het is er. Bedank Anton E. 1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie. Holland America Lijn.
Hotel New York Rotterdam WestCord Hotels.
Koninginnehoofd 1, 3072AD Rotterdam 310104390500 info@hotelnewyork.nl Volg dit hotel op: Facebook Instagram. Hotel New York 4-sterren is gevestigd in het voormalig hoofdkantoor van de Holland Amerika-Lijn. Een eigentijds viersterren hotel, op één van de mooiste locaties van Rotterdam: Kop van Zuid.

Contacteer ons