schip de rotterdam
Slapen op het SS Rotterdam Origineel overnachten.
Het vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn met bestemming New York heeft jarenlang de wereldzeeën bevaren maar is tegenwoordig een gracieuze overnachtingsplek die vast aan de touwen van het Katendrechtsehoofd, midden in Rotterdam, ligt. Een overnachting op dit majestueuze schip is wat ons betreft de ultieme Rotterdam-experience!
leemanskredieten.be
ms Rotterdam cruiseschip cruisewinkel.
Dit schip fungeerde samen met de ms Amsterdam als oorspronkelijk vlaggenschepen van de rederij. U zult daadwerkelijk versteld staan van de pracht en praal die u aan boord van dit schip zult tegenkomen. De ms Rotterdam heeft een elegante uitstraling door het rijkelijk gebruik van teakhout, koperbeslag en klassieke kleuren.
marketing
Aankomst en vertrek van schepen Haven van Rotterdam.
De cruiseschepen die aanmeren in Rotterdam behoren tot de grootste en voornaamste ter wereld. Wanneer een bijzonder exemplaar in de haven aankomt, komen liefhebbers uit het hele land naar de kade. Cruise Port Rotterdam. Meer weten over aankomst en vertrektijden?
Cruise met MS Rotterdam van Holland America Line Zeetours.
Norwegian Cruise Line. Carnival Cruise Line. Disney Cruise Line. Bekijk alle rederijen. Oasis of the Seas. Bekijk alle schepen. Home Schepen Rotterdam. De klassieke Rotterdam is het vlaggenschip van Holland America Line met moderne voorzieningen. Bekijk alle cruises met de Rotterdam.
Ontdek het schip ss Rotterdam by WestCord.
Ontdekken wat Rotterdam nog meer te bieden heeft? Maak er een gezellig dagje Rotterdam van! Kies dan één van de combinatietickets en combineer een rondleiding op het schip voordelig met een andere attractie in Rotterdam zoals de Euromast, Spido of Miniworld Rotterdam.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Deze maand is de maquette van het ss Rotterdam opnieuw te water gelaten na een periode van restauratie. Geplaatst: 28 februari 2018. Kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie. In de voorjaarsvakantie, van zaterdag 24 februari tot en met zondag 4 maart 2018, worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd. Kinderen kunnen hieraan kosteloos deelnemen. Speurtocht Gedurende de hele vakantie kunnen kinderen gratis een speciale kinderspeurtocht over het schip doen!
Rotterdam schip, 1997 Wikipedia.
Vanwege de toename van cruises in Noordwest-Europa in de zomermaanden is het schip sindsdien diverse keren in Rotterdam terug geweest. Over het algemeen vaart de Rotterdam van november tot april om Zuid-Amerika en Antarctica en van mei tot november in Europa, op de Middellandse Zee, Zwarte Zee en Oostzee.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Opnieuw werd opgemerkt dat het schip niet per se in Rotterdam blijft na verkoop, omdat de prijs, dus de koper, dat bepaalt. Op 2 november 2012 werd bekendgemaakt dat Woonbron het schip aan WestCord Hotels heeft verkocht voor 299, miljoen.
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Scoort hoog op hygiëne Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het ss Rotterdam is een voormalig schip van de Holland-Amerika Lijn, dat kamers naast de haven biedt, in de wijk Katendrecht. De accommodatie is voorzien van 2 restaurants met een open keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes en authentieke scheepshutten.

Contacteer ons