de rotterdam schip
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
Complete restauratie van het ss Rotterdam. Nadat de Rotterdam jaren lang stil had gelegen, is er besloten om het terug te halen naar haar thuishaven Rotterdam en het schip te gaan gebruiken als toeristische attractie, hotel en restaurant. Na een ingrijpende renovatie keerde het schip in 2008 in Rotterdam terug.
Glasgow
Cruise met MS Rotterdam van Holland America Line Zeetours.
Norwegian Cruise Line. Carnival Cruise Line. Disney Cruise Line. Bekijk alle rederijen. Oasis of the Seas. Bekijk alle schepen. Home Schepen Rotterdam. De klassieke Rotterdam is het vlaggenschip van Holland America Line met moderne voorzieningen. Bekijk alle cruises met de Rotterdam.
russian vpn
Hotel SS Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Scoort hoog op hygiëne Deze accommodatie ligt op 3 minuten lopen van het strand. Het ss Rotterdam is een voormalig schip van de Holland-Amerika Lijn, dat kamers naast de haven biedt, in de wijk Katendrecht. De accommodatie is voorzien van 2 restaurants met een open keuken, gratis WiFi in de openbare ruimtes en authentieke scheepshutten.
Rank
Cruiseschip MS Rotterdam in 8.2 vakantie reviews Zoover.
Dit schip heeft de Nederlandse vlag op de achtersteven, als thuishaven Rotterdam, een Nederlandse kapitein en een Nederlandse crujsedirector. Er waren honderden Nederlanders aan boord en toch verrekte men ook maar een enkele belangrijke mededeling in het Nederlands te doen.
Rotterdam schip, 1959 Wikipedia.
Inmiddels was in mei 2001 de Stichting Behoud Stoomschip Rotterdam opgericht die zich inzette voor het behoud van het schip als maritiem erfgoed. Het doel van de stichting was het schip weer in Rotterdam af te meren als statische attractie met een nieuwe functie.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Meeting rooms, Arrangementen. Ontdek het schip. Rondleidingen, Combinatietickets, Escape Room. Hotel New York. Verbonden door het verleden. Exclusief op het ss Rotterdam. De allerleukste arrangementen bij het ss Rotterdam. Culinair op het ss Rotterdam. vanaf 2 personen. vanaf 2 personen.
ms Rotterdam cruiseschip cruisewinkel.
Dit schip fungeerde samen met de ms Amsterdam als oorspronkelijk vlaggenschepen van de rederij. U zult daadwerkelijk versteld staan van de pracht en praal die u aan boord van dit schip zult tegenkomen. De ms Rotterdam heeft een elegante uitstraling door het rijkelijk gebruik van teakhout, koperbeslag en klassieke kleuren.
Rotterdam schip, 1997 Wikipedia.
Vanwege de toename van cruises in Noordwest-Europa in de zomermaanden is het schip sindsdien diverse keren in Rotterdam terug geweest. Over het algemeen vaart de Rotterdam van november tot april om Zuid-Amerika en Antarctica en van mei tot november in Europa, op de Middellandse Zee, Zwarte Zee en Oostzee.
Schip De Rotterdam Feestlocatie in Rotterdam Puur Feesten.
Gek op Holland dinnershow. Around the world. Puur Feesten Feestlocaties Op en aan het water Schip De Rotterdam. Schip De Rotterdam. De Rotterdam is het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn en biedt u, als nieuwste congres en evenementenlocatie, een ongekende diversiteit aan mogelijkheden.

Contacteer ons