cruiseschip rotterdam hotel
ss Rotterdam Hotel New York by WestCord Official website.
Het ss Rotterdam en Hotel New York bevinden zich op loopafstand van elkaar en waren ooit onderdeel van de rijke en 140 jaar lange geschiedenis van de Holland-Amerika Lijn. Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren.
voyance-amour-eternel.com
Steamship Rotterdam Openingstijden, Rondleidingen en Prijzen.
In de open keuken kun je zien hoe je maaltijd vers wordt bereid. Het ss Rotterdam Hotel. Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je ook overnachten in het hotel aan boord van het ss Rotterdam.
HEALTH EVENTS
Historie Cruise Terminal Rotterdam.
Oorspronkelijke functie: aankomst en vertrekhal Holland-Amerika Lijn Huidige functie: cruiseterminal en evenementenlocatie Architecten: BRINKMAN, VAN DEN BROEK BAKEMA, 1946-1949 Adres: Wilhelminakade 699, Rotterdam Gebouwtype: Verkeersgebouwen Gerelateerde gebouwen: Werkplaatsengebouw Holland-Amerika Lijn nu: Las Palmas Hoofdkantoor Holland-Amerika Lijn nu: Hotel New York.
brighton seo
Bijzonder overnachten op het stoomschip ss Rotterdam.
Na 1971 werd het alleen nog maar ingezet als cruiseschip, tot het in 2000 vanwege een strengere wetgeving niet meer mocht uitvaren. Het schip heeft een tijd stilgelegen in de Bahamas, tot in 2005 het besluit werd genomen om het stoomschip terug naar Rotterdam te brengen. In 2008, na verschillende renovaties, arriveerde het ss Rotterdam op haar laatste ligplaats: de Maashaven in Katendrecht. Overnachten op het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam doet tegenwoordig dienst als hotel en wanneer een rondleiding alleen niet genoeg is kan je dus ook gewoon blijven overnachten.
Open Air Photobooth
ss Rotterdam op Events.nl.
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Het schip ligt vandaag de dag aangemeerd in de hippe Rotterdamse wijk Katendrecht in het centrum-zuid en is uitstekend bereikbaar over water, per auto en met het openbaar vervoer. Beleef de authentieke sfeer van La Grande Dame' tijdens uw diner, overnachting, vergadering, congres, feest, bruiloft of rondleiding. Het ss Rotterdam hanteert het alles-onder-één-dak-principe waardoor zij iedere gast een unieke ervaring kan bieden op één locatie. Het Theatre, de Grand Ballroom, de klassieke Odyssee room en de Queens Lounge bieden plenair plaats voor 400 tot 500 bezoekers, terwijl kleinere zalen zoals de multifunctionele Sky en Sun Room ideaal zijn voor vergaderingen of diners. De combinatie van het 4-sterren hotel, 12 prachtige authentieke zalen, 29 moderne meeting rooms, eigen catering, goede bereikbaarheid en de beste nieuwe techniek zorgt dat het ss Rotterdam een aantrekkelijke en unieke vergader en evenementenlocatie is.
Informatie over cruises, cruisen, cruiseschepen, cruise haven rotterdam en evenementen en bezienswaardigheden in Rotterdam."
De Harmony of the Seas, het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, komt naar Rotterdam. Op 24 mei 2016 arriveert het derde schip van Royal Caribbean in de Oasis-klasse aan de Wilhelminakade. Cruise Agenda Rotterdam. Cruise Agenda 2015. Cruise Terminal Rotterdam. Cruise Terminal Rotterdam. Cruiseschepen aan de Cruise Terminal Rotterdam. Alexander von Humboldt II. Explorer of the Seas. Harmony of the Seas. Ovation of the Seas. Cruiseschepen aan de Cruise Terminal Rotterdam. Oasis of the Seas. Pride of Rotterdam. Queen Elizabeth II. Queen Mary II. Saga Pearl II. Seven Seas Navigator. Cruise Startpagina Startpagina. Cruise Maritiem Nieuws. Cruise Maritiem Nieuws. Webcams op cruiseschepen. Webcam Terminal Rotterdam. Cruise Terminal Rotterdam. Hoek van Holland. Restaurants in Rotterdam. Restaurants in Rotterdam. Hotel New York.
ss Rotterdam Hotel Informatie, reserveren, route en beoordelingen.
Reis terug naar de jaren vijftig. Als je van dichtbij wilt ervaren hoe het geweest moet zijn op een ouderwets cruiseschip, kun je overnachten in een van de 257 moderne themakamers op het hotel aan boord van het ss Rotterdam waarin je je op een cruise om de wereld in de jaren vijftig waant.
Rondje Rotterdam Rederij Spido.
Winkelen in Rotterdam. Vind hier uw antwoord. Meest gestelde vragen. Lekker hapje eten, drinken en meer. Uitgaan in Rotterdam. En volg ons op.: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Aanrader voor Kinderen. 2019 Spido Website ontwikkeling BLiS Digital Agency Boerenjongens.
Het stoomschip Rotterdam: slapen op een stuk geschiedenis.
De Rotterdam kreeg een nieuwe functie. Als luxe cruiseschip nam ze gasten mee op vakantie naar tropische oorden, maar ook naar Alaska. De tijd van streng van elkaar gescheiden klassen was nu voorbij. Even raakte De Rotterdam ook haar naam kwijt: toen Premier Cruises het schip overnam, werd het omgedoopt tot De Rembrandt. Rotterdammer tussen de Rotterdammers. Maar of ze nu De Rembrandt of De Rotterdam heette, op een gegeven moment waren de cruisedagen van het schip geteld. Lange tijd was het lot van het ss Rotterdam onzeker. Tot grote vreugde van veel Rotterdammers kon De Rotterdam naar Rotterdam worden gehaald en sinds 2010 is het schip in gebruik als hotel, restaurant en congrescentrum.
Unieke overnachting op het cruiseschip ss Rotterdam! Holidayguru.nl.
Het schip is in totaal 228 meter lang en heeft een zeer luxe interieur. Verder kun je op dit cruiseschip fietsen huren om het prachtige Rotterdam te ontdekken. Dit hotel wordt erg goed beoordeeld op Tripadvisor met 4 van de 5 punten!

Contacteer ons